K2 www

K2 www

Postby xuxu » Mon Oct 15, 2012 10:56 am

Ето и моите впечатления от WWW. Дъската е true twin tip JIB rocker и се води park/jib.

Image

Този сезон имам 30 дни с този модел, 148см.

Дъската е изключително лека, мека е и е перфектна за presses, butters, и flat ground трикчета. Чувства се известна нестабилност при висока скорост. Има нелош pop.
В пудрата се държи добре, само малко повече трябва да се изнесе тежестта назад, ако се кара на максимален разкрач. По-добрия вариант е предният автомат да се премести 1-2 дупки назад.

Моделът е с JIB Tip - носа и опашката са скъсени. Производителят препоръчва дължината да бъде с 5 см по-малка от тази на обикновена дъска и това не е преувеличено. Реалното впечатление при каране отговаря на препоръката - дъската се държи по сходен начин със старата ми Ride 154 см.
Наложени една върху друга на килима дъските наистина съвпадат като радиус, широчина в средата и широчина на нос/опашка - просто носа и опашката са скъсени в краищата.

Базата е екструдирана - не е много твърда и се дере малко по-лесно.
Интересна е горната част на дъската - направена е от p-tex, който се хлъзга значително по-малко отколкото стандартен topsheet - много улеснява карането само с един закопчан крак.

Като цяло - ако обичате боксове/рейлове и да се шляете по писта с по-бавна скорост, да правите трикчета, да се оглеждате за бабунки, малки скокчета и т.н това е дъската за вас. Ако обичате бързите скорости по-добре изберете някой друг модел.
xuxu
 
Posts: 1
Joined: Mon Oct 15, 2012 10:53 am

Re: K2 www

Postby zaz » Wed Mar 20, 2013 11:12 am

Явто това е една доста интересна дъска:)
zaz
 
Posts: 8
Joined: Wed Mar 20, 2013 10:48 am

Re: K2 www

Postby brytald » Fri Sep 06, 2013 7:22 pm

Дааа това е дъската определено! С едно приателче си ги разменихме за последния месец на сезона и направо се преродих :)
Много добре е описано по-горе какво да очаквате от нея! Със скъсените си крайща е идеалка в горичките с нея. Страшно лесно се въртят бътарки, попа за мека дъска е много приличен и с джиб канта си е яката парк дъскица. В пудрата не съм забелязал никви проблеми. Та поради тия причини си поръчах новия модел и нямам търпение да стъпа вече на него. В youtube ива нейни ревиута - а за мен определено това е дъската......!!!!!!!
brytald
 
Posts: 1
Joined: Fri Sep 06, 2013 7:06 pm

Re: K2 www

Postby LIB » Mon Sep 09, 2013 10:10 am

Аз тествах миналогодишния модел и съм очарован от дъската. По принцип съм фен на Lib snowboards, но тази дъска е адски маневрена и лека. Общо взето триковете са нещо много лесни с нея.
LIB
 
Posts: 5
Joined: Mon Aug 05, 2013 1:04 pm


Return to Тест

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron