LibTech Travis Rice Pro 2015

LibTech Travis Rice Pro 2015

Postby grablev » Tue Dec 23, 2014 1:36 am

Карам сноуборд редовно от миналата година, сега започвам втори сезон. Предишната ми дъска беше Burton на доста годинки, с която се понаучих да завивам и да се държа на дъската, но усещах, че ме спъва за напредък. И след като се запалих толкова по карането на сноуборд, реших да инвестирам в нова дъска. Спрях се на LibTech Travis Rice Pro 2015 (150 см.) и тази година успях да я покарам само веднъж, но разликата беше изумителна.
Дъската е много лека, и доста мека което позволява да правиш с нея почти каквото си поискаш. Бърза е и завива без никакъв проблем, а с Magne-Traction-a, никога не съм се чувствал по-уверен на по-твърди и заледени участъци по пистите. Преди ми беше голям зор да отлепя дъската от земята, докато с тази скачам без никакви затруднения, и въпреки, че още не съм задобрял до степен да правя трикове, усещам че дъската позволява тези неща да стават с лекота, стига да имаш необходимия опит.
Моят размер специално е доста къс, което я прави малко нестабилна за писта, но въпреки това се представя фантастично и силно препоръчвам за хора като мен, които още не са решили дали искат да карат повече по писта или по паркове и пудра.
Много висок клас дъска, която става за всичко :)

Image
grablev
 
Posts: 1
Joined: Tue Dec 24, 2013 11:03 am

Re: LibTech Travis Rice Pro 2015

Postby simbbatt » Wed Dec 24, 2014 11:54 pm

Аз съм на същото мнение. Високия клас дъски дават по добро усещане за дъската. За мен и за начинаещи, е по добре да си вземат нова дъска а не стари дъски, защото новите дъски са много по леки и с нови бази, които се пързалят много по добре.
simbbatt
 
Posts: 44
Joined: Tue Oct 16, 2012 10:27 am


Return to Тест

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron