Багажник за колело

Багажник за колело

Postby simbbatt » Wed Apr 22, 2015 11:41 am

Багажник за колело

С един приятел сме тествали много багажници за колела, но със сигурност ще останете много доволни от един багажник, който е за монтаж на теглич предлаган от bagajnik.com

http://bagajnik.com/produkt-Bagazhnik-ADVENTURE-610-97

Който е монтирал друг тип багажници за задния капак със сигурност се е притеснявал дали няма да си нарани колата или да си счупи задното стъкло. :) Неудобството е че трябва да имате теглич, но със сигурност това е един от най-сигурните и лесне начин за монтаж и транспорт на колелото ви.
HAKR имат два модела за монтаж на теглич на добра цена под името ADAPTOR с две вариации TRIP 2 и TRIP 3, но според мен тези модели имат един минус и той е, че трябва да имате допълнителен номер, който лично аз не знам как се изкарва от КАТ или трябва да си местите номера, което със сигурност не искате да правире:)

http://bagajnik.com/produkt-ADAPTOR-za- ... TRIP-3-303

Така, че ако искате да си купите един надежден багажник, който се монтира много лесно ви препоръчвам да заложите на багажника за теглич произведен от: GREEN VALLEY France модел: ADVENTURE 610!!!

TULE имат подобен багажник но той е доста по-скъп а и мисля, че за поддръжка и монтаж модела ADVENTURE 610, е много по лесен( в момента не мога да се сетя за точния модел на TULE-то).

Ако имате едно колело и се чудите как да го транспортирате и не искате да си купите от най-евтините багажници, които са по 25-30 лв, точно сега има една оферта за доста читав багажник на цена: 65 лв

http://bagajnik.com/produkt-CYCLO-PRO-ALU-174
simbbatt
 
Posts: 44
Joined: Tue Oct 16, 2012 10:27 am

Return to Екипировка

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron