Риски езера

Планината и живота!!!

Риски езера

Postby kro » Tue Oct 16, 2012 9:45 am

Rila's lakes - Риски езера

След като закаснявахме за първа писта на Боровец и разбрахме за големите опашки на Ястребец се отправихме към Риските езера. Те са на около час и нещо от Самоков в посока Дупница през Павел баня. Самото изкачване до първата лифт станция трае околко 30 мин през Паничище.
Сигурно всички знаете за Риските езера. Това е едно едно от най-красивите кътчета на света дори и през зимния сезон, въпреки, че до сега съм се изкачвал до самите езера преди доста време.

Едно филмче, което направихме по-време на карането ни на Рилските езера.

http://vimeo.com/12700556

Цяла нощ беше валяло и имаше доста сняг, но явно физическата ми подготовка беше слаба, защото се чуствах много изморен когато влязах в гората. До сега не съм бил на Рилските с толкова много сняг освен през този ден. Един приятел ми каза, че имало някакви поляци направили филм за планината но още не съм го намерил в интереднет пространството. Даже последния път като ходих са били там но аз не съм ги съзрял.

п.с. Кога най сетен в нашите курорти, ще може да се кара фрий райд или ще чакаме Турците да направят новите си курорти, които са пословични с гостоприемството си особенно към чужденци.
kro
 
Posts: 366
Joined: Mon Oct 15, 2012 11:01 am

Return to Разкази

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron